Partners

Onze Stalen Keuken is de basis van een bijzondere keuken. Elk onderdeel van het design is perfect uitgedacht en maakt van elke keuken een persoonlijk onderdeel van je huis. Het ontwerp gaat uit van de allerbeste materialen en het meest bijzondere design. Door de samenwerking met onze innovatieve  partners garandeert Stalen Keuken een bijzondere afwerking van een fantastisch design.

PITT Cooking

Het assortiment van PITT Cooking bestaat uit drie verschillende branders: een kleine brander, een medium brander en een gecombineerde wok-/sudderbrander.

De drie branders zijn beschikbaar in aluminium (PITT cooking Original), messing (PITT cooking Professional) en een mat zwarte versie. Alle branders beschikken over vlambeveiliging en automatische vonkontsteking. Alle branders passen perfect op het ceramistone keukenblad van Kemie dat standaard bij elke Stalen Keuken wordt ingemeten.

Kemie Ceramistone

De Ceramistone bladen van Kemie komen tegemoet aan de hoge eisen die wij stellen aan een keramisch keukenblad. De bladen zijn hitte- en zuurbestendig en bovendien zeer krasvast en erg gebruiksvriendelijk. De branders van PITT  zijn dan ook perfect te plaatsen op dit keukenblad. De Ceramistone bladen zijn beschikbaar in diverse kleuren, die elk perfect passen op het bijzondere design van onze Stalen Keuken.

WAVE Design

Afzuigkap van Wave levert niet alleen een decoratieve maar ook een functionele bijdrage aan uw keuken. Dat kan standaard, maar ook als maatwerk. Wij maken graag gebruik van de modellen die met een lederen buitenkant zijn afgewerkt. Ambachtslieden met deze specifieke kunde, gebruiken tuigleer, dat stug en hard leer is, bestand tegen de invloeden van warmte, vocht en baklucht. Het leer wordt in de werkplaats bewerkt om de perfecte pasvorm te krijgen en afgewerkt met dik garen. Dit design geeft aan elke Stalen Keuken een bijzonder en uniek accent!